marți, 5 mai 2009

RODSA: Participarea in Lyoness se poate face cu toata increderea!

LYONESS vs RODSA...
Acum catava vreme circulau pe net aberatiile unui tip dintr-o retea MLM referitoare la “escrocheria Lyoness” in acelasi timp cu un articol aparut pe pagina oficiala RODSA cu privire la “sistemele de tip matrix”. RODSA le califica drept ilegale si le explica in detaliu sistemul de functionare. La sfarsit era mentionat cu titlu de exemplu “controversata firma Lyoness” fara sa o includa clar in respectiva categorie. Era mai mult o aluzie insotita de o expresie gen "participarea se face pe proprie raspundere".
Astazi, ca urmare a unui mail primit de o prietena, am intrat pe site-ul RODSA si am avut o mare bucurie. RODSA dupa ce a studiat sistemul Lyoness, a dat verdictul:

“Dosarul a fost inchis cu soluţia: Firma Lyoness se încadrează în sistemele MLM clasice, procesează comisioanele în mod etic şi operează legal activităţile comerciale, fiscale şi juridice.”

„În concluzie, firma Lyoness România SRL a depus cerere de afiliere ca membru asociat la RODSA, în urma căreia a primit recomandarea de admitere a cererii. Confirmarea admiterii se va face de către CD RODSA în cursul lunii Mai 2009.”
si
„Participarea în Lyoness se poate face cu toată încrederea!”

Detalii privind cele de mai sus gasiti pe:
http://www.rodsa.ro/administrator_cod.htm#2

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca sunt oameni care observa aceste modificari in bine si le dau valoare.
    Mi-ar fi placut mai mult sa stiu ca RODSA nu se pronunta inainte de a studia foarte bine o firma, un sistem, un matrix, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. in sfarsit, si-au dat seama cei de la RODSA ca nu trebuie sa vinzi detergenti si vitamine ca sa fii un MLM (chiar binar) cinstit

    succes :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna cum asi putea intra in lyoness?

    RăspundețiȘtergere
  4. Depinde cum ai aflat de Lyoness. Daca ti-a fost recomandat de cineva, roaga acea persoana sa-ti faca inscrierea. Daca ai aflat singur, trimite-mi o adresa de mail si te voi contacta.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.