luni, 11 ianuarie 2010

Intrebari...

Mi-am facut obiceiul de a raspunde din cand in cand si intrebarilor nerostite, pe care le tasteaza vizitatorii prin cautarile de pe Google. Deci...



  • De cand exista Lyoness(?) - Lyoness a luat fiinta in 2 iulie 2003 (in 7 tari simultan), iar in Romania 3 ani mai tarziu (iulie 2006)

  • Comisioanele Lyoness - Daca cineva intra pe http://www.lyoness.ro/ va gasi direct informatii despre 1% din cumparaturi si inca cate 0,5% din orice cumparatura a cunoscutilor nostrii(directi) si a cunoscutilor cunoscutilor nostrii(indirecti). Mai exista o diferenta pana la discountul real al firmelor care se multiplica printr-un sistem propriu de decontare si aduce in timp (in functie de rulajul generat de noi si cunoscutii nostrii) bani multi. Amanunte se pot afla la orice Business Info saptamanal (informatii despre locatii pe www.lyoness.ag/RO/events/list/19.aspx ). Lyoness nu se opreste aici, ci aici incepe. Pt cine vrea o afacere, sa faca cariera in Lyoness si sa castige pe masura, exista venituri pe masura unei afaceri adevarate. Informatii concrete se pot obtine la un Business Seminar sau Lyoness Day (amanunte pe www.lyoness.ag/RO/events/list/24.aspx ) .

Un comentariu:

  1. salut! nu te supara, poti sa dai mai multe detalii legate de afirmatia ta: "Mai exista o diferenta pana la discountul real al firmelor care se multiplica printr-un sistem propriu de decontare si aduce in timp (in functie de rulajul genera de noi si cunoscutii nostrii) bani multi". multumesc

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.