joi, 21 ianuarie 2010

Maine plec...


Maine plec in concediu.
Nu stiu daca e corect scris "plec in concediu"(am mai scris despre asta). Nu sunt angajat, ca sa am concediu. Vacanta? Nici asa. Indiferent cu i-o fi spunand, maine plec. Unde? :o) Unii stiu deja, pt ceilalti las sa fie surpriza. O sa incerc din cand in cand sa postez cateva randuri si poze(pt edificare).
Sincer mi-e putin groaza de drum. A inceput sa ninga si maine seara o iau cu masina catre Frankfurt si de acolo cu avionul. Sper sa fie ok drumul pana la Szeged in Ungaria, ca de acolo inca vreo 10 ore pe autostrada ma descurc eu.
Inchei aici, caci mai am de facut bagajul. Nici bagajul nu e o chestie simpla. Bagaj pe 11 zile (impartit ca pt avion) + bagaj pt vreo 4 zile in Austria, la intoarcere (in 6 am spectacol in Graz). Asa ca ma duc sa-mi sortez lucrurile.

2 comentarii:

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.