sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Vodafone - partener comercial Lyoness

Un nou nume greu se adauga firmelor care au deja un contract cu Lyoness Romania: Vodafone. Astept deja de ceva vreme acest contract si cu toate ca sunt aici in Maldive, anuntul de pe www.lyoness.ro m-a bucurat.

2 comentarii:

  1. da,este excelent,doar ca discountul se refera doar pentru contractele noi,ar fi si mai excelent ca si la reinnoirile pe 2 ani ale abonamentelor de pe site sa fie valabila acordarea discountului.Ieri,3 febr 2010,am trimis un mail d-rei ana silvas de la vodafone-ro,dansa mi-a dat acest raspuns.D.Popa(popadan.contabil@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este valabil si la contractele reinoite.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.