duminică, 21 noiembrie 2010

Acasa...

Uf, iarasi am lipsit!
Traseul pe care l-am urmat saptamana asta banuiesc ca e destul de previzibil.
Arad - Sibiu - Valcea - Bucuresti - Poiana Brasov - Sibiu - Arad
Ca de obicei a fost un amestec de business, intalniri cu prietenii si distractie, punctat de evenimentele petrecute vineri si sambata in Poiana Brasov. Vineri am avut un curs interesant organizat de Lyoness, apoi o seara de "cazino" si in final o petrecere, iar sambata un Lyoness Day formidabil cu foarte multa lume si invitati de seama.
Azi am ajuns acasa, dar... stiu sigur ca nu va trece mult pana o luam din loc iarasi. Lucrurile se misca prea bine pt a sta acasa.

2 comentarii:

  1. Hi, mate, I got your text, my google translator is working ok. It seems to be that your life is being a bit hectic! Here and there.
    Cheers from Argentina.
    Humberto.

    RăspundețiȘtergere
  2. I like that you read my blog. It's true that I have a life "hectic" but I like it. I develop a new business (http://www.lyoness.net/EU/) that will soon reach the world and ... time does't stand still. Now is the time!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.