marți, 16 noiembrie 2010

AFSRO in cifre

Imi cer scuze dar nu pot sa ma abtin...
Rad in hohote in timp ce scriu. Datorita unei cautari pe Google directionata pe blogul meu mi-am adus aminte de... AFSRO. Am citit cifrele pe care le-au afisat pe site: 50 furnizori nationali, 29766 furnizori local si... 2517 clienti inscrisi(!!!).  Nu am cum sa nu rad. Cum naiba sa scrii asemenea ineptie? Sa ai 10 firme pt fiecare client!!! Trebuie sa fie un rulaj infiorator la comerciantii astia. :o)))
2517 clienti? Dupa cat timp? Cam atatia se inscriu in Lyoness pe saptamana... Saptamana viitoare tot pe astia or sa-i aiba? :o))) Adevarul ca gem ziarele si site-urile de anunturi de angajare si colaborare. Poate totusi mai apar vreo 2 -3 sa plateasca cotizatia.
Imi cer scuze inca o data pt ca rad, dar mi se pare ca dincolo de hilar, frizeaza absurdul.
Singura eticheta care se potriveste este "Funny"...

6 comentarii:

  1. Si ca toate astea sa fie incununate de alt "succes", Peny Market nu mai accepta bonurile CadHoc si ChequeDejeuner.

    Asta e...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fim seriosi,29766 furnizori locali?Pai hai sa vedem in Beius,(conform site-ului AFSRO)oras unde Lyoness a inceput sa functioneze nu de mult timp..SC CALION SRL a inchis de la inceputul anului,in locul ei e o alta firma ce este partener comecial Lyoness.SC MOBIL PROD SRL-3 firme (toate au inchis-insolventa),UNILUX-faliment de muult timp,DORICRIS-faliment de si mai mult timp, SC LIDARIN SRL-alt faliment,Supermarket Velenta(nu exista asa ceva-Velenta e un cartier din Oradea).Cam asa cred ca sunt si multi multi comercianti de pe pagina lor.Alt ex.:in Oradea,COMALIMENT a fost de fapt comertul de stat,demult s-a dus (pe pagina lor sunt vreo 20 de pozitii cu COMALIMENT.De fapt lista aia sincer cred ca e preluata de pe cine stie ce lista cu firme la nivel de judete,neactualizata de cine stie cand. Si fara nici o valoare.Sincer ma mir de comerciantii mari ca apar pe acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer imi pare rau pt lumea care intra in asfro daca nu sunt atenti...

    RăspundețiȘtergere
  4. mai au o sansa ``scnet`` :))))))))))))))))

    daca lyoness nu e pentru ei

    si sa stea sa astepte comerciantii!!!!

    Emilian, Cluj

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce e scnet-ul asta? Alt avion ca Afsro?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.