marți, 30 noiembrie 2010

Dimineata

Buna dimineata.
Tocmai m-a trezit SMS-ul de la Lyoness. Dupa suma din el ar trebui sa fiu mult mai fresh deja dar... cred ca vremea mohorata de afara nu ma lasa. M-am tarat prin bucatarie pana la aparatul de cafea si acum sorb licoarea magica cu speranta ca va aduce schimbari majore in tonusul meu. Poate era mai bine daca o serveam intravenos.
Am inceput sa scriu parca din nevoia de a-mi indeplini o datorie. Simt eu ca am pierdut ceva de cand blogul asta a devenit "public", sau mai bine zis de cand Luka a devenit cunoscut. Sunt revoltat impotriva mea insumi pt starea asta si mi-am promis o mica rebeliune. Voi scrie pt mine. Sau ma rog... mai mult pt mine.
Intre timp mi-am baut cafeau si am vorbit la telefon cu prietenul meu Emanuel. Nu stiu exact care dintre ei, cafeaua sau Emanuel, a avut un efect mai puternic, dar categoric m-am trezit.
Buna dimineata!

2 comentarii:

  1. emanuel e mai tonifiant :) , imi aduc aminte de conversatie:) a fost "puternica" cu energie :)
    da bataie
    si la sfarsit de ani da din bice :))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.