luni, 15 noiembrie 2010

Lista de nume

Indiferent ca vindem asigurari, diferite produse printr-un sistem MLM sau facem Lyoness, ni se spune mereu ca primul pas trebuie sa fie "Lista de Nume". Indiferent ca ii spune asa, "lista de contacte" sau chiar "P100'este prima caramida in cladirea unei cariere intr-un astfel de domeniu.
Sambata la Lyoness Day-ul de la Galati, Dana ne spunea ca la primul ei seminar Lyoness i s-a cerut si ei sa-si faca celebra Lista de Nume. Sictirita probabil de cate liste facuse la viata ei, considerand probabil
gestul inutil, a trecut pe lista doar sase nume si pe acestea mai mult de ochii lumii. Ne povestea ca zilele acestea a gasit prin casa suportul de curs pe care a scris cele sase nume. A fost socata sa-si dea seama ca toti sase erau astazi parteneri business in echipa ei.
Sa fie oare o intamplare???

Un comentariu:

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.