luni, 1 noiembrie 2010

Lyoness Mithbusters

2. Mitul celor 13.975* de Parteneri Business
(* nu bag mana in foc ca acesta este numarul exact, eventual ii rog pe cei care i-l stiu sa ni-l spuna, chiar daca personal il consider irelevant)


Informatia spune ca atunci cand in Romania se va atinge numarul (fatidic) de 13.975* parteneri business, porneste campania de reclama Lyoness. In acel moment lista partenerilor business se inchide, mai spune mitul, nemaiexistand posibilitatea de a porni ulterior cu pachet business.
Am auzit mai multe variante ale aceleiasi cifre, toate in jur de 13000. Aceasta informatie am citit-o adesea pe internet, pe diferite pagini personale sau forumuri, dar mi s-a intamplat din pacate sa o aud inclusiv la un Lyoness Info, undeva in tara.
Informatie falsa care mie personal imi cam miroase a manipulare. Multi nu inteleg ca Lyoness e o afacere fantastica care nu are nevoie de astfel de "ambalaje".
In realitate exista pentru fiecare tara un numar de parteneri business (proportional cu numarul de locuitori) necesar pentru ca tara respectiva sa treaca la faza 3-a si sa fie posibila inceperea campaniei de reclama. Pentru Romania acest numar este 13.975*, dar fiind mai avansata, Romania este deja in faza a 3-a cu toate ca nu a ajuns inca la acel numar.
Mitul spune deasemenea ca odata inceputa campania de reclama, nu se vor mai putea aseza pachete business. Fals! Daca mai e nevoie de o confirmare sa ne uitam in Austria (reclama a inceput de 2 ani), Ungaria si Slovacia. Numarul  de parteneri business a crescut in continuare.
Pornirea campaniei de reclama nu depinde strict numai de acest numar, ci si de alti factori. Nu exista inca o data sau un program stabilit pentru Romania, deci in acest moment orice termen vehiculat este o informatie falsa.

9 comentarii:

  1. ACEST LUCRU A FOST CHIAR LA BUCURESTI PREZENTAT
    AM O POZA PE MOBIL

    EMILIAN CLUJ

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum am scris mai sus numarul de mai sus este orientativ dar in nici un caz nu limiteaza intrarea ulterioara cu pachet business. Singurul lucru care nu mai este posibil dupa inceperea campaniei de reclama, este participarea la reclama a partenerilor business intrati ulterior.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mitul 3. 4 pozitii generate din cumparaturi pe an? Poate odata la 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Haios commentul...
    Aici e de discutat.
    Depinde pt cine. Eu personal fac mai mult de 4 pozitii pe an, mama care e pensionara si mai si uita sa cumpere prin sistem, se incadreaza la categoria pe care ai enuntat-o tu.
    Cele 4 pozitii pe an, as zice ca sunt o medie.
    Daca nici macar nu te apropii de ea trebuie sa-ti pui dou intrebari:
    Cat cheltui pe luna?
    Cat din acesti bani ii cheltui prin Lyoness?
    Daca vei fi sincer vei vedea si de ce nu ies pozitiile la numar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer eu nu cred ca in Romania va mai fi reclama, asta din doua motive,in primul rand la noi afacerea merge destul de bine si oricum in doi ani vor fi inscrisi cei 5% din populatie fara nici o publicitate,in al doilea rand costurile enorme si din ce in ce mai mari pe care le implica reclama pe timp de criza.Si cam la fel cred ca va fi cu reclama si in celelalte tari europene,unde lumea vrand nevrand va auzi de Lyoness si fara reclama.

    RăspundețiȘtergere
  6. Parerea mea este ca va fi, chiar daca forma sau telul campaniei vor fi poate modificate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multi dintre cei care au pachet bussines l-au luat pentru ca li s-a promis ca vor primi clienti din campanie asa cum s-a intamplat in celelalte tari. Daca asta nu se va intampla inseamna ca au fost inselati si ar trebui sa li se restituie banii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta ar fi un nou subiect pt Mithbusters...
    Partenerii Business au dreptul sa participe la campanie si doar aceia care vor dori sa participe, vor primi directi din campanie. Daca cineva ti-a spus ca vei primi directi din campanie automat, fara participarea la campanie, doar pt ca ai pachet business... poate ar trebui sa-l tragi de urechi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai dreptate,asta o stiu, probabil ca nu m-am exprimat bine..Voiam sa spun ca daca acea campanie nu va avea loc deloc in Romania atunci...(vezi postul meu anterior)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.