luni, 20 aprilie 2009

"Felicitare pt Regele Mihai de 23August" cu ocazia Pastelui

Stau sa ma crucesc si nu stiu daca e cazul sa ma stric de ras, sau sa deplang prostia umana.
" Coltul Adevarului " (die_alive2009@yahoo.com) - cine stie ce frustrat - se ocupa in ziua de Pasti cu... infantilisme (dat fiind momentul, o sa incerc sa ma exprim cu indulgenta).
Cu toate ca calculatorul mi-era pornit, eu leneveam in sanul familiei in a doua zi de Pasti. Si ce sa vezi? Un cetatean (inca am dubii cu privire la varsta lui) probabil din lipsa de ocupatie, sau de familie, sau educatie, imi trimite un SPAM. Trecand peste faptul ca titlul "O felicitare... de 23 August" m-a socat si m-a facut sa ma uit pe calendar, o sa redau cateva randuri pt edificare:

Pentru a citi toata stirea intra pe site-ul nostru aici.

O felicitare pentru Regele Mihai de 23 August
SIRE,
Cu ocazia "aniversãrii" zilei de 23 August, vã felicit, fiindcã aceastã "Mare Zi" este opera D-trã, si eu alãturi de fratii mei români vã datorãm D-trã invazia sovieticã si instaurarea comunismului in Romania, operã desavarsita de comunistii Pauker - Bodnaras - Groza - Patrascanu, care au pregãtit distrugerea Romaniei în anticamera regalului D-trã birou.(...)

(...)De aceea, vã doresc D-trã si întregii "familii regale" sã stati fericiti si plini de bucurie pe "tronul fantomã" si sã aveti fericirea care o are Poporul Român cu ocazia aniversãrii "Zilei Mari" de 23 August, "Ziua Trãdãrii României de fostul Rege Mihai".
Ioana Aioanei
Pentru a citi toata stirea intra pe site-ul nostru aici.


- si "aici" era un link catre "site-ul nostru" - Lumea adevarului - o tentativa de blog pe care singurele doua postari erau mesajul de mai sus si inca unul pe aceeasi tema.
M-am crucit si i-am raspuns individului in cateva randuri asupra oportunitatii mesajului sau intr-o zi de sarbatoare crestina.
Apoi mi-am dat seama ca a fost o pierdere de timp.
Probabil trebuie sa existe pe lumea asta si oameni care in ziua Pastelui vor scrie "felicitari de 23 August" si se vor razboii cu Regele Mihai si cu ginerele acestuia.
E alegerea mea ca dupa ce voi pune punct, sa imi continui dulcea leneveala in sanul familiei si sa ma bucur linistit de aceste zile de sarbatoare.

2 comentarii:

  1. este o scrisoare publicata in Libertatea - New york , prin anii '85 .

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca acel "adevăr" ii deranjează...
    Discut despre comunişti, care observ ca au si reacţii...
    Oricum, e bine ca cineva ia măsuri, si arată adevarul real, crud si ireparabil, cel Putin pe Internet, dacă nu au destula putere sa o zic in fata. Prea mulţi, si corupţi! Asta e România, după cum vedem.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.