joi, 9 aprilie 2009

Noutati Lyoness in Austria

Zilele acestea, accesand www.lyoness.at - siteul austriac, am constatat noi pasi inainte.

O noutate era ca orice austriac, dupa ce se loga cu user-ul si parola proprie pe site, primea un formular (pop up) in care i se cerea acceptul pt participarea la tragerea la sorti a trei mini cooper-uri cabrio. Din cate stiu eu, e prima serie de astfel de premii oferite clientilor Lyoness in cadrul campaniei de reclama Lyoness din Austria.

A doua noutate ar fi inaugurarea sectiunii de online shoping de pe pagina Lyoness, prin accesul direct la paginile unor firme cunoscute de comert online, binenteles cu beneficiile cunoscute pentru clientii Lyoness.

Era sa uit, o alta noutate ar fi "Kartenansicht" de la cautare comercianti, un fel de Google Earth prin care se pot localiza pe harta birourile Lyoness si comerciantii parteneri Lyoness din Europa.

Sper sa beneficiem si noi cat de curand de aceste facilitati si pe www.lyoness.ro. Partea frumoasa a lucrurilor este ca privind pe site-ul austriac, putem sa vedem viitorul ca intr-un glob magic de cristal. Tot ce astazi se intampla acolo astazi, se va intampla cu siguranta si la noi maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.