vineri, 17 aprilie 2009

Sales meeting Lyoness la Viena





































Duminica dupa un drum Graz - Viena linistit, am ajuns in Viena, la Hotel Schloss Wilhelminenberg, unde urma sa se desfasoare un sales meetig Lyoness. Hotelul dragut, participantii numai unul si unul (binenteles si noi :o) ), organizarea impecabila, mancarea super. Au fost prezenti referenti, lideri de structuri si manageri din toate cele 12 tari in care Lyoness este activ. Ne-au vorbit Werner Kaiser si Hubert Freidl despre istoria si dezvoltarea actuala a Lyoness, noul sistem de informare si scolarizare, stadiul campaniei de reclama din Austria, notatile de pe www.lyoness.at, etc.
Noutate: in iunie 2009 se deschise Lyoness Holding America, cu filiale in SUA, Canada si Mexic.
Pt noi a fost si un nou prilej de a ne intalni cu prietenii si colegii din tara, dar si din Ungaria si Austria.
Una peste alta, a fost super!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.