luni, 18 mai 2009

Automatul de lapte

O prietena mi-a aratat in gara de nord un automat pt cartofi prajiti. Spunea ca a vazut tot felul de automate, de bomboane, de cafea, de dulciuri, de sucuri, dar de cartofi prajiti nu-si inchipuia sa existe. Am gasit in Arad un automat de care sigur s-ar mira si mai tare: automatul de lapte. Din pacate l-am pozat intr-un moment prost ales: nu exista lapte. :o)





Un comentariu:

  1. La cat este de mare "automatul", pot sa-mi imaginez ca inauntru este o vaca...care probabil ca atunci cand ai facut tu pozele era la pascut! :-)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.