luni, 20 iulie 2009

Evenimente Lyoness

Din pacate fiind plecat din tara, in concediu, am ratat seminarul Lyoness de la Constanta, care am inteles ca a fost un succes in sine si a beneficiat in plus de participarea extraordinara a presedintelui RODSA, Dan Marius Dumitras.
Deasemenea,din aceeasi cauza, am ratat si prezenta la Bucuresti a lui Hubert Freidl, CEO Lyoness.
M-as bucura daca as primi amanunte si impresii de la cei care au fost prezenti.

3 comentarii:

  1. Ce sa spun?!?!?...ce as putea scrie ? caci cuvintele mi se par extrem de sarace pentru a relata acele momente extraordinare petrecute la Bucuresti. Din martie stiu de Lyoness insa aici a fost ceva extraordinar : organizare, locatie, participanti, program, tratatie, etc.
    Ma bucur ca am putut merce cu cativa colegi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. he he :)

    cine a avut inspiratia sa bage din timp pachet business in matrixul national italian (anuntat de Hubert la Bucuresti), a avut surpriza sa se trezeasca deja cu echilibru de 3/3 in grupele 2 si 3

    succes :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.