sâmbătă, 18 iulie 2009

Grecia
Aseara ne-am intors din concediu. Doua saptamani in Grecia, doua saptamani pline, petrecute cu familia si prietenii ((mi-)a lipsit doar Antonia)), exact asa cum am scris inainte de plecare.
Grecia e o tara fascinanta care seamana mult de tot cu Romania, prin oamenii de acolo si tot ceea ce depinde de ei. Pt cine se asteapta la o tara occidentala va fi o imensa dezamagire, dar pt cine o ia asa cum e (o Romanie asezata putin mai departe) va fi o adevarata incantare.
In rest... masline, souvlaki, tzatziki, leandrii, soare, mare, munti impunatori plantati direct in campie, palmieri alaturi de pini, manastiri, peisaje mirifice...
Voi reveni cu detalii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.