duminică, 26 iulie 2009

Weekend la Detunatele

Condor Club Arad a organizat, in acest weekend, a XXV-a editie a concursului de drumetie montana Cupa Prieteniei in vecinatatea ariei naturale Detunata Goala, Muntii Apuseni. Am fost si noi pe acolo.5 comentarii:

 1. Incep sa cred ca e un complot: pozele tale vin acuma sa ma "incite", dupa ce doar ieri am citit un reportaj despre Retezat pe un blog, si mi s-a facut asa un dor de mers pe munti...

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca turul de forta pe care l-am programat iese cum vrem noi, mergem si saptamana viitoare la munte. Daca mergem, veniti si voi?

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu apasa butonul cu "vreau"...ca dupa aia nu mai scapi...:o)

  RăspundețiȘtergere
 4. Tu stii: cineva, acolo sus, are o singura stampila. Pe ea scrie APROBAT. Nu trebuie decat sa spui VREAU.

  RăspundețiȘtergere
 5. :o))
  Mi-am adus aminte de commenturile de aici si am revenit. Dupa cum ai vazut, se pare ca am avut dreptate.

  RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.