joi, 5 noiembrie 2009

"Cum ma inscriu in Lyoness?"

Acest Blog s-a mutat pe Wordpress.
Pt a gasi Luka's World pe Wordpress, click AICI!

O alta intrebare pe care cei interesati o transforma in cautare pe Google este "cum ma inscriu in Lyoness" sau "cum primesc cardul".
Raspunsul este simplu:
singur nu te poti inscrie, ci ai nevoie de un "sponsor", adica persoana care ti-a recomandat sistemul Lyoness. Aceasta persoana are doua posibilitati:
ori iti face o inscriere online, caz in care vei primi un mesaj de confirmare (continand ID-ul tau si datele de acces pt internet) si dupa aprox 2 saptamani cardul personalizat. In acest timp poti folosi un card virtual pe care il poti lista din "biroul tau virtual",
ori iti face inscrierea cu ajutorul unui flyer client, o brosurica cu informatii care contine si un card (nepersonalizat). Acest card il poti folosi fara probleme pana vei indeplini conditiile pt a ti se emite un alt card(personalizat).
Pt alte informatii accesati http://www.lyoness.ro/
sau scrie-mi pe doarluka@yahoo.com .

Update 22nov.2010:
Inscrierea online
Inscrierea online costa(sponsorul) 8,6 lei.
In prealabil trebuie sa depunem in contul Lyoness Holding Euope AG suma necesara pt inscrierile dorite. Sugestie: nu depuneti pt o singura inscriere.
Accesati http://www.lyoness.ro/ si logati-va cu userul si parola primite la inscriere. In biroul personal care se va deschide, in meniul din partea de sus, ultima optiune este MY LYONESS. Cand ajungem cu mouse-ul pe acesta bara se deschide. Cautam in mijloc Echipa mea si mai jos Recomandati acum mai departe apoi Inregistrati... . Accesand optiunea se deschide fereastra pt inscrieri.
Completarea formularului e relativ simpla. Poate cateva observatii...
Numele de utilizator si parola cerute sunt cele pe care le va avea noul inscris.
Datele bancare nu sunt obligatorii putind fi completate mai tarziu, dupa inregistrare.
Daca nu stim codul PIN, avem optiunea Ati uitat codul PIN si il primim imediat pe sms.
Cele 4 bife de la final sunt obligatorii.
Inscrierea se face imediat, noul client primind pe loc un ID, user si parola prin sms. Cardul Lyones ii vine acasa personalizat in aproximativ 2 -3 saptamani. In acest timp el poate face cumparaturi cu bonuri valorice sau cu ajutorul cardului virtul printabil din biroul sau personal.

Inscrierea cu flyer(Friendship Ticket)
Inscrierea cu flyer costa(sponsorul) 10 lei. De fapt este vorba despre o brosurica care contine CGA-ul, cateva informatii, cardul pt noul client si formularul de inscriere. Dupa cum spuneam, flyerele se pot comanda din biroul personal, se pot cumpara cu plata cash de la birourile Lyoness(Bucuresti sau Oradea) sau la evenimentele Lyoness (Lyoness Day, Business Seminar).
Formularul de inscriere are 3 parti si este simplu de completat (rugam citet si cu toate datele solicitate: cod postal, adresa email, etc).
E preferabil de completat adresa de corespondenta.
Datele bancare sunt optionale.
Bifele sunt obligatorii.
In josul paginii sponsorul(cel care recomanda) isi trece numele si ID-ul si semneaza. Daca nu are inca un ID(este inscris recent) va trece numarul de mobil.
Deasemenea trebuie sa apara si semnatura celui inscris. Daca acesta este in intervalul 14 - 18 ani este necesar si numele si semnatura unui parinte.
A doua pagina a formularului poate ramane necompletata, iar ultima e desemenea obligatorie (cea unde se solicita si CNP-ul).
Cele 3 parti se detaseaza, se scaneaza si se trimit pe adresa inregistrari@lyoness.ro sau pe fax la 0311041036.
Brosura si cardul se inmaneaza noului client... impreuna cu felicitarile de rigoare. :o)
Clientul va primi prin sms in zilele urmatoare (speram sa nu fie prea multe) datele de logare si ID-ul.
Un alt card (personalizat) i se va emite daca hotaraste sa-si depuna avansuri sau in momentul cand va face cumparaturi in valoare de 1290 lei.

Acest Blog s-a mutat pe Wordpress.
Pt a gasi Luka's World pe Wordpress, click AICI!

7 comentarii:

  1. Exista cumva o lista de hoteluri si restaurante si alte locuri turistice la care se poate folosi acest card? Banuiesc ca este ca un fel de "membru" al unui club care asigura ceva discounturi dupa folosinta?

    In calatoriile prin Europa poate ar fi avantajos?

    RăspundețiȘtergere
  2. In curand va fi util si in SUA.
    Lyoness e o comunitate de cumparatori care prin intermediul unui card primesc discounturi la toti partenerii comerciali (indiferent de bransa sau tara). De exemplu, eu am fost in weekendul acesta in Austria si cam la 80 % din cumparaturile pe care le-am facut, am folosit cardul Lyoness.
    Daca dati click pe "cautare comercianti" din bara din dreapta, veti accesa direct optiunea de pe www.lyoness.ro . Puteti cauta comerciantii dupa nume, localitate, tara, etc.
    Am spus ca acest card va fi uitil si in SUA pentru ca holdingul Lyoness America (SUA, Canada, Mexic) este deja infiintat, urmand sa devina operational de anul viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca-mi lasati o adresa de Email va trimit cu placere o prezentare in engleza.

    RăspundețiȘtergere
  4. am uitat pin-ul la cardul lyoness.ce pot face?

    RăspundețiȘtergere
  5. astept raspuns pa cena_200594 va rog

    RăspundețiȘtergere
  6. E simplu. Oriunde vi se cere PIN-ul(pe site) exista alaturat si o optiune "am uitat PIN-ul". Click pe optiunea respectiva, completati ID-ul si nr de telefon si veti primi pe SMS, codul PIN.
    Acest blog nu il mai folosesc. Pt alte intrebari va rog postati pe http://doarluka.wordpress.com/lyoness/

    RăspundețiȘtergere
  7. ACEST BLOG S-A MUTAT PE WORDPRESS.
    www.doarluka.wordpress.com

    Pt intrebari sau comentarii legate de acest subiect, accesati http://doarluka.wordpress.com/lyoness/

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.