marți, 10 noiembrie 2009

Cashback Card-ul Lyoness la Zielpunkt in Graz

Dupa cum am aflat direct de la Hubert Freidl cu ocazia Lyoness Sensation din weekend-ul trecut, in Graz - Austria toate filialele Zielpunkt (omologul Plus-ului) accepta cardul Lyoness. Sistemul se afla intr-o perioada de proba (dar este complet functional) in Graz, urmand ca sa fie generalizat in toata Austria cand toti parametrii sunt indepliniti.
Toate filialele Zielpunkt din Graz poarta insemnele Lyoness si binenteles nu am scapat ocazia de a-mi face cumparaturile pt acasa de la Zielpunkt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.