joi, 26 noiembrie 2009

20 de ani de democratie

Pe www.laurentiu.elenaworld.net am asit un clip preluat de pe www.jeg.ro (postat si pe Youtube care face o radiografie a "democratiei" romane, a politicienilor romani...

4 comentarii:

  1. Nu stii de ce nu se pot comanda bonuri la Real? In cat timp se vor putea comanda din nou?

    RăspundețiȘtergere
  2. :o) Sigur, lipsa bonurilor nu are legatura cu postarea de mai sus. Politicienii nostrii, indiferent cat de naspa sunt, nu au legatura cu problema noastra.
    Din cate am inteles, a aparut aceasta sincopa in distribuirea voucherelor de Real pentru ca se astepta intrarea Real-ului cu cardul. Se pare ca implementarea softului dureaza mai mult decat ne-am asteptat (e treaba celor de la Real) si nu-mi pot explica de ce a durat atata tiparirea voucherelor(e tot treaba lor). Speram sa se rezolve cat mai repede problema.
    Informatii despre vouchere in continuare puteti cere la 031.104.1034 sau 031.104.1035 .
    In mod sigur se va anunta pe www.lyoness.ro la "noutati" si in mod sigur voi posta si eu aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate se pare am scapat de grija voucherelor. Se pare ca Realul si-a dat arama pe fata, placandu-le rulajul pe care il faceam, dar nevrand sa plateasca discountul promis prin contract.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mai calc in Real doar daca vad sigla Lyoness pe usa. Pana atunci promovez sloganul "Real, mi-e complet egal" .

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.