miercuri, 4 noiembrie 2009

" cashbackcard lyoness " - Lyoness Cashback Card


Asa cum am promis zilele trecute, revin cu raspunsul la cateva intrebari care se regasesc in cautarile pe Google ale celor care ajung aici.
Cautare pe Google: " cashbackcard lyoness "
Este vorba despre Lyoness Cashback Card, un card de fidelizare (nimic nou pana acum) care spre deosebire fata de oricare altul, e acceptat de comercianti din diferite branse (magazine, benzinarii, hoteluri, restaurante, prestatori de servicii, magazine online) din 15 tari europene (in foarte scurt timp si America).
Un card care la cumparaturile noastre obisnuite ne aduce bani inapoi de fiecare data cand il folosim.
E simplu:
devii client Lyoness, primesti cardul si il prezinti oriunde intalnesti simbolul cardului Lyoness.
Mai multe informatii pe http://www.lyoness.ro/ .

~~~~~~~~~~~~~ Pentru ca cineva care mi-a scris avea unele nelamuriri, revin cu o mentiune:
Cardul Lyoness nu este nici un card de debit, nici unul de credit, deci nu platim cu el. Cardul Lyoness este un card de fidelizare care il identifica pe cel care face cumparatura si trimite in sistem informatia legata de respectiva cumparatura. Cumparatura se face normal, la pretul de pe raft, doar ca in urma informatiei transmise, discountul pleaca de la comerciant spre client, prin intermediul Lyoness

3 comentarii:

  1. Si unde se fac astfel de carduri? POate primi oricine?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, oricine poate deveni client Lyoness si poate primi un card pe care sa il foloseasca la cumparaturile cotidiene.
    Una dintre intrebarile care se regasesc in cautarile de pe Google e legata de inscrierea in Lyoness si ii voi da raspuns in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. o persoana poate avea mai multe ID? (carduri cred ca nu)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.