luni, 2 noiembrie 2009

Lyoness Sensation - Austria

Sambata 31.10.2009 in Schwarzl Halle din Unterpremstattern - Austria a avut loc Lyoness Sensation, un eveniment deosebit la care au participat aproximativ 2000 de persoane din 16 tari, printre care si Romania. Invitatii principali: Dr. Manfred Winterheller si Hubert Freidl, presedintele Lyoness Holding Europe AG.
Cei prezenti, indiferent ca au fost "incepatori" sau "veterani", pe langa spectacolul si masa de gala au avut parte de multe informatii de ultima ora.
Cu aceasta ocazie a fost lansat noul "pachet de bun venit", de fapt e vorba de o brosurica cu informatii care cuprinde si Lyoness Cashback card-ul.
O alta noutate este Cashback Cardul de platina pe care il primesc cei care ajung la nivelul 4 de cariera, iar din Romania, Raicu Robert a fost primul care a si primit acest card. E la a doua calificare a nivelului 5 si sunt sigur (pun pariu cu cine vrea) ca la sfarsitul lunii acesteia tot el va avea primul nivel 5 confirmat in Romania. Felicitari!
In rest multe informatii si multe alte noutati.

3 comentarii:

  1. este adevarat ca se pot baga pachete business in matrixurile nationale ale Turciei si Angliei pana pe 24 Nov? Nu inteleg de ce nu am primit mail de la office, din cate stiu toti partenerii business trebuiau sa primeasca :(

    multumesc :)

    PS: he he, eu sunt in-in-indirect de-al lui Robi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intradevar, asta e si parerea mea. Din cate am inteles matrixurile respective sunt deschise incepand cu data de 31 oct., deci astazi, fiind luni, ar fi trebuit sa primim informatia asta.
    Pt Roby ma bucur si eu, chiar daca suntem pe linii paralele.

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo Robert esti tare.Felicitari.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.