luni, 18 ianuarie 2010

Ianuarie

E o perioada ciudata...
Luna asta a fost destul de greu sa ma mobilizez. In general in ianuarie, dupa revelion, starea de "sarabatori" are tendinta sa mai persiste. Gasim pt asta destule motive (sau pretexte). Sf.Ioan este un pretext bun, chiar si pt cei care se numesc Gheorghe si nici nu au cunoscuti cu numele respectiv. Daca esti angajat, de voie, de nevoie, la un moment dat n-ai incotro si mergi la slujba. Daca ai o afacere, e aproximativ la fel. Te cheama afacerea. Daca faci Lyoness te cheama directii, sau potentialii directi, dar totusi ai libertatea de a-ti alege singur ritmul.
Cel mai rau e daca ai de gand sa pleci in concediu(sa zicem) prin 20. Luna e compromisa! Cui ii mai sta mintea lucru? Cine nu sta cu gandul la concediu? Dar vrand, nevrand, afacerea ta trebuie sa mearga si atunci te misti si tu. Ai oricum anumite responsabilitati, sunt oameni care asteapta un telefon de la tine, trebuie sa pregatesti luna viitoare... Dar gandul tot la nisipul fierbinte si marea albastra iti sta...

2 comentarii:

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.