miercuri, 10 februarie 2010

Mesaj de la Yahoo (?)

Am primit un mesaj de la Yahoo(?) - mailbot@yahoo.com, cel putin ciudat, in care mi se cereau numele, ID-ul Yahoo. adresa de mail, parola, ocupatia, sexul, data nasterii si tara, sub pretextul stergerii adreselor inactive. Cu toate ca formatul mesajului parea ok si deasemenea apareau linkuri spre diferite sectiuni ale site-ului Yahoo, mie imi miroase de departe a teapa. Yahoo stie exact care sunt conturile inactive si deasemenea date ca id, adresa si parola, exista in baza lor de date. Era frumos din partea mea sa le trimit lor mailul, dar sincer, din lipsa de timp, nu prea mi-am batut capul cu asta. Banuiesc ca totusi vor fi destui care de frica sa nu le fie sterse conturile, o vor musca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.