luni, 8 februarie 2010

Welcome to the real world!

Dupa 12 zile petrecute in tarile calde, miercuri seara am aterizat in Frankfurt. Trezirea la realitate a fost destul de... rece. Trecerea de la 35 de gradea la cele 2 din Frankfurt a fost cam brusca. In aceeasi seara am ajuns in Bisingen, vreo 200 de km mai departe, unde am ramas la o prietena pana vineri dimineata, cand am plecat spre Graz. Spre seara am ajuns si dupa ce ne-am intalnit cu Gerhard si am recuperat-o pe Antonia, am avut placerea de a pune capul pe perna. :o) Sambata, eu am ramas in Graz pt ca aveam spectacol la Grazer Zaubertheater, iar Simona a plecat spre Oberwart, unde se desfasura Lyoness Senzation. Seara(dupa miezul noptii) ne-am reunit in Graz, iar duminica dimineata am plecat spre tara. Drumul a fost ok si spre seara am ajuns acasa. Bucuri revederii celor de acasa si apoi contactul cu realitatea: incalzirea nu merge in jumatate de casa, masina de spalat nu mai stoarce...
In concluzie, astazi de dimineata, am inceput prin a demonta masina de spalat, in timp ce luam si masuri pt tevile pe care trebuie sa le inlocuiesc. Scriu randurile de fata in timp ce se usuca siliconul. Dupa ce termin masina de spalat, incep sa dau telefoane celor care si-au manifestat intentia de a participa la deschiderea sistemului de decontare Lyoness din America, pt a le da informatii suplimentare.
Si asa, fara sa-mi dau seama... am intrat in lumea reala. :o)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.