luni, 8 februarie 2010

Sambata la Oberwart - Austria, in cadrul Lyoness Senzation, in prezenta a peste 4000 de persoane, s-a dat startul in cucerirea americii. Lyoness a facut pasul cel mare peste ocean. Acum doi ani, vorbeam despre asta ca despre un vis frumos, acum a devenit realitate.


Cateva amanunte:
Devin operationale birourile din America: Toronto (Canada), New York (USA) si Mexico City (Mexic). Ne intoarcem acolo unde s-a nascut marketingul de retea, SUA, unde exista un potential de 307 milioane de clienti (82% vorbitori de limba engleza, 10% spaniola). 30% din intreaga cifra de afaceri a lumii se realizeaza in America. Activitatea va fi concentrata in 10 megaorase care totalizeaza o populatie de 82 milioane.
Pentru ca anul trecut prin online shopping s-au facut vanzari de 211 miliarde de dolari, comertul Lyoness online in America va fi activat de la inceput. Daca in Europa in 6 luni s-a ajuns prin online shopping Lyoness la 7 milioane de produse si servicii disponibile, in America pornim cu 6,3 milioane produse si servicii online.
Directorul pt America este Samuel Dipo Ajewole (Samy - pe care multi dintre voi il cunoasteti din Romania).
Inregistrarile si preluarea productiei americane se face incepand cu 04.04.2010. Documentele necesare vor fi disponibile pana la acea data.
In 18, 25 februarie si 2 martie vor fi primele prezentari oficiale la Hotel Pennsylvania - New York. Mai multe date pe www.lyoness.us .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.