joi, 6 mai 2010

Asistenta rutiera - Partener Lyoness


Eu deja am facut contract cu ei.
Practic, util si... cu discount mare prin Lyoness. http://www.lyoness.ag/internal/RO/Public/Dealer/DisplayDealerDetail?dealerNumber=352074&dealerLocationID=dd960790-b13a-4480-b09d-9d3301106752

2 comentarii:

  1. Salut. Poti sa-mi spui cam pe cand e preconizata sa inceapa campania publicitara din Romania? Stiu ca nu ai date oficiale, dar macar cu aproximatie de 6 luni...Oare incepe anul asta?
    Si inca o intrebare: un membru care are pachet business personal si premium ranking poate participa la campania din Romania cu ambele?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum ai spus si tu, nu exista date oficiale in acest sens, nefiind stabilita o data exacta pt asta. Chiar si acea cifra care se vehiculeaza de 13000 de pachete business, ca prag pt inceperea campaniei, era doar o aproximatie, nefiind un reper ferm. Dupa parerea mea nu va avea loc in acest an.
    La a doua intrebare raspunsul e din nou o parere personala, neavand o confirmare din practica(din Austria, Ungaria sau Slovacia). Da.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.