luni, 17 mai 2010

Saptamana trecuta... Galati

Am lipsit de pe blog toata saptamana trecuta pentru ca am fost "pe drum".
Multi kilometrii, multe ore de munca...
Multi oameni pe care i-am cunoscut, multi prieteni, multe impliniri, multe momente placute...
Dupa prezentarea de marti de la Timisoara, am luat-o pe traseul cunoscut pana la Sibiu unde am innoptat ca de o bicei la Casa Frieda , locul unde ne simtim ca acasa. Nimic notabil pe drum in afara de drumurile din Deva. Am umblat prin paduri si pe munte cu masina, dar asa un peisaj... offroad, nu am intalnit nicaieri. As vrea sa transmit pe aceasta cale primarului din Deva, cele mai fierbinti salutari. Probabil ca e un personaj foarte popular in zona, toti il iubesc si deasemenea banuiesc ca toti cei care trec prin Deva o pomenesc pe mama dansului.
Scuze pt paranteza, dar mi-am adus aminte si eu de ea.
Revenind, de dimineata am pornit-o spre Galati unde multumita gazdelor noastre am fost cazati la Vila Belvedere, pe malul dunarii. Locatia superba, servicii ireprosabile, amabilitate - nota 10.
 In zilele urmatoare am facut Lyoness cu echipa de acolo. Doua Lyoness Info, unul la Muzeul de Istorie (cel obisnuit de miercurea) 
 si unul, a doua zi la Gradinita SC Gaver 2009 - Garden Pub - partener comercial Lyoness, in rest discutii personale in principal cu comercianti.
Unul dintre punctele bonus al vizitei la Galati a fost ca Munteanu Com, simtind potentialul colaborarii cu Lyoness include si al doilea magazin, "Trei Star", in aceasta colaborare.
Cuvantul de ordine al acestor zile a fost munca in echipa, "gasca de bisnita" din Galati (prietenii stiu de ce) transformand efortul unui astfel de tur intr-o reala placere. Noi am incercat sa ne bucuram de aceasta iesire savurand atmosfera falezei seara si luand masa pe Dunare.
Despre hamsii si saramura de somn... numai de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.