vineri, 21 mai 2010

Valcea - Bucuresti - Ploiesti

Din nou la Valcea... Miercuri si joi am "sapat" pe Valcea, dar a fost o placere pt ca am dat acolo de oameni hotarati sa faca treaba. Daca acum sunt doar o mana de oameni activi si doar cateva firme partenere, sunt convins ca in scurt timp vom avea rezultate spectaculoase.
Ieri am ajuns in Bucuresti si primul drum l-am facut la biroul Lyoness.  Frumos birou. Adica holul si separeul pt protocol, mai departe n-am avut acces.
Apoi am avut o intalnire intr-un restaurant care s-a transformat intr-o prezentare in toata regula. Dupa, am tras o fuga pana la Rin Grand Hotel unde am prins exact sfarsitul prezentarii Lyoness, dar ne-am intalnit cu multi cunoscuti. Seara am incheiat-o la o bere si o barfa prelungita.
Azi vom trage o fuga pana la Ploiesti fiind solicitati acolo pt un contract cu un comerciant, dar cartierul general ramane la Bucuresti, deci... I'l be back.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.