marți, 4 mai 2010

Culmea confidentialitatii la Romtelecom

Am primit un Email "calator"(din acelea :o)), binenteles forwardat, care nu mi-ar fi atras atentia daca la sfarsit nu purta si pecetea clara a Romtelecom-ului:

"Acest mesaj si orice fisiere sau documente atasate contin informatii confidentiale, clasificate conform regulilor interne ROMTELECOM. Mesajul este destinat doar persoanei sau entitatii adresate si altora autorizati sa-l primeasca. Daca dvs. nu sunteti in aceasta situatie, prin aceasta va informam ca orice dezvaluire, copiere, distribuire sau orice alta actiune bazata pe continutul acestor informatii este strict interzisa si pot fi aplicate sanctiuni, potrivit legii. Daca ati primit acest mesaj din greseala, va rugam sa ne informati imediat si sa stergeti mesajul din sistemul dvs. De asemenea, va rugam sa tineti cont ca transmisia nu poate fi garantata ca fiind sigura sau fara erori. Va multumim."

Deci mesajul primit de mine continea "informatii confidentiale", cel putin asa le clasificase Romtelecom. :o) Deci daca dau forward, impotriva mea "pot fi aplicate sanctiuni, conform legii".:o) Oare l-oi fi primit din greseala si trebuie sa-i anunt??? :o)
Asta-i culmea confidentialitatii sau a secretizarii (varianta Romtelecom): sa primesti un "Email calator" purtand avertismentul ca e secret si daca-l dai mai departe, o incurci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.