luni, 17 mai 2010

Intalnire de grupa Lyoness la Busteni

Vineri am plecat din Galati si am tras o fuga pana la Busteni, unde aveam organizat pt sambata un workshop Lyoness, tot la gazdele noastre de data trecuta: Pensiunea Liziera (binenteles partener Lyoness).
Ne-am adunat aprox 25 de persoane si cred ca a fost una dintre cele mai reusite si utile intalniri de grupa la care am fost pana acum. Am avut parte de 3 referenti (ca la un seminar): Simona Lupsiai, Florin Pasat si Liviu Pasat. Atmosfera lejera, desfasurare interactiva - rezultatul: participanti informati si motivati. Rezultatele au inceput sa se vada deja de azi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.