sâmbătă, 22 mai 2010

Bucuresti - bucuresteni

Sunt in Bucuresti.
Vreau acasa!!!
Munca pe care o fac aici imi place si in general oamenii pe care ii atragem in jurul nostru imi plac de asemenea. Bucurestiul insa (mie... provincialul) imi pare zgomotos, murdar si agitat. Toate acestea se rasfrang asupra oamenilor care-si duc viata aici. Nu stiu daca e cazul sa ii admir sau sa ii compatimesc. Stiu ca oricine, odata stabilit in Bucuresti(mai mult sau mai putin), devine bucurestean, adica involuntar se adapteaza la mediu. E greu sa ramai "provincial" traind printre masini parcate pe trotuar, reguli facute sa fie incalcate, injuraturi in intersectii, pseudovedete a caror valoare se masoara prin suma cheltuita in club, scandalul ca spectacol, etc. E prea mult si devine obositor. Pe mine inca ma deranjeaza cand vad deschizandu-se geamul unui Q7 si cineva arunca un flacon pe strada. Nu ma pot obisnui cu asta. Pt mine valorile sunt tot cele pe care le-am invatat din copilarie, nu cele supraevaluate la TV. Cred ca asa vreau sa si ramana.
Inca o data, ii admir si ii compatimesc pe bucuresteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.