luni, 14 martie 2011

200.000 Km

Yaris-ul meu a "implinit" azi 200.000 km.
200.000 de km facuti in patru ani si jumatate, pe asfalt si offroad, prin Romania si alte 7 tari, pe autostrada sau drumuri de munte...
Dupa 200.000 de km nu pot decat sa spun ca sunt extrem de multumit de cum s-a comportat (cu toate ca eu nu pot fi numit un sofer linistit).
Ma refer aici atat la performante, cat si la fiabilitate. In afara reparatiilor dupa accidentul din 2007, nu am reparat NIMIC la masina asta pt ca nu a fost nevoie. Sper sa o tina tot asa si in mod sigur imi va parea rau in momentul cand ma voi desparti de ea.
Deci... La multi... kilometrii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.