sâmbătă, 12 martie 2011

Lyoness Mithbusters

Mitul celor "MAXIM 7 pozitii" in GE1.
La informarile Lyoness referentii obisnuiesc sa spuna ca ne putem aseza maxim 7 pozitii in prima grupa economica, in calitate de simplu client.
In realitate oricine putea sa-si plateasca oricate pozitii dorea, dar logica din spatele afirmatiei referentilor spunea ca in cazul cuiva care doreste mai mult de 7 pozitii, e evident ca nu mai e simplu client.
Cu timpul lucrurile s-au schimbat putin si afirmatia respectiva este corecta, la propriu.
Intr-o saptamana de productie (adica si la prima pozitionare) se pot genera maxim 7/3/3 pozitii,  ulterior, in urmatoarele saptamani se poate completa pana la maxim 15/7/7/3/3.  Dupa ce persoana confirma nivelul 2 de cariera nu se mai tine cont de aceasta regula. Daca ne referim doar la prima grupa economica, la prima pozitionare, se pot aseza maxim 7 pozitii in prima saptamana.
Pt a pastra terminologia oficiala, va rog cititi "pozitii de decontare" in loc de "pozitii". :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.