miercuri, 30 martie 2011

Bonuri valorice la Carrefour

Incepând cu 01.04.2011 bonuri valorice Carrefour vor reaparea în Lyoness, cu scopul de a facilita cumpărăturile făcute din contul de cumpărături.

Aveți posibilitatea de a comanda bonuri valorice Carrefour, în mod classic, online sau pe baza formularului de comandă bon valoric. Nu se primeste discount la achizitionarea bonurilor. La casele de marcat Carrefour, bonurile valorice vor fi utilizate numai împreună cu Cashback Card-ul Lyoness, pentru a primi discount-ul de 3%.
Valoarea bonurilor este de : 50 lei și 100 lei.
Binenteles si modalitatea clasica a cumparaturilor platite cash sau cu card bancar, alaturi de cardul Lyoness, ramane valabila.

2 comentarii:

  1. numai bine, caci tocmai mi se maturizeaza o pozitie din avans in GE3 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La Carrefour Sibiu nu se primesc cardurile lyonness din 10.11.2011,la fel si la Liedl Sibiu.Cei de la Liedl spun ca nu au cititoare.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.