duminică, 6 martie 2011

Weekend in Graz

Din nou in Graz...
De data aceasta am luat-o pe mama ca tovaras de drum. In afara faptului ca am petrecut zilele astea cu ea si cu Antonia, astazi am avut spectacol la Grazer Zaubertheater. Am avut ceva emotii pt ca nu am mai facut acest numar de mai bine de jumatate de an si in plus am avut si o asistenta noua. Am apucat sa repet cu ea de cateva ori astazi si la spectacol a iesit bine. Apropo, mama s-a suparat azi pe mine pt ca la repetitii nu am vrut sa-i explic "cum bag sabiile prin aia". :o)
In rest totul a fost ok si maine ma intorc acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.