duminică, 26 iulie 2009

imaginea Lyoness

Am primit zilele trecute un mail(acelasi pe care l-am primit cu totii) prin care biroul Lyoness ne informa ca
este strict interzisa reproducerea marcii, de texte, imagini, sunete, prezentari Lyoness pe alte pagini de internet decat http://www.lyoness.ro/ .
Din aceasta cauza voi incerca sa ma limitez (cu regret) a mai posta imagini oficiale Lyoness pe blog.
In Romania, in acest moment, numele si imaginile Lyoness apar pe zeci de pagini si anunturi prin care unii inteleg sa-si promoveze propria lor afacere Lyoness. Unii dau anunturi in numele unui holding elvetian, altii cauta parteneri/investitori pt campania de reclama Lyoness, altii cauta reprezentanti zonali Lyoness...
Inainte sa inteleg Lyoness am fost tentat si eu de o astfel de posibilitate, dar cu timpul am inteles ca o astfel de abordare e gresita, nu e corecta si rezultatele nu sunt cele scontate.
Cu toate acestea, fiindca Lyoness e prezent zilnic in viata mea si acest blog este o chestie strict personala, Lyoness se va reflecta pe mai departe in randurile pe care le scriu aici, binenteles respectand cerintele biroului.

2 comentarii:

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.