vineri, 31 iulie 2009

Miercuri - Sibiu

Parca nu am mai fost de...150 de ani la Sibiu. Cred ca a trecut aproape un an, dar mai bine mai tarziu decat...
Am fost la Sibiu in formatie completa, adica cu Moni(care a tinut prezentarea) si Antonia. Pe langa prezentarea obisnuita, am avut si o intalnire cu "cei vechi" ocazie cu care ne-am facut un plan de bataie pt perioada urmatoare. Mi-a facut placere intalnirea cu ei pt ca sunt cu totii, oameni deosebiti.
Tot miercuri la prezentare ne-am intalnit si cu Beny (cred ca am mai scris despre el pe aici). Binenteles(asa spun acum) ne-a "certat" pt faptul ca nu i-am spus despre Lyoness de anul trecut. Rusine sa ne fie! Dupa prezentare a fost cu telefonul in mana pt a-si invita prietenii la prezentare de saptamana viitoare si ne-a chestionat cu privire la cea mai buna posibilitate de pornire pt el. Pe mine m-a impresionat(ca de fiecare data). Dupa prezentare, o bere cu Beny si o tura prin Real (unde am avut surpriza sa intalnesc o "reclama" Lyoness )am plecat spre Valcea unde am inoptat la prietenii nostrii de acolo.

2 comentarii:

  1. sant nerabdator sa vad ce reclama cu lyoness ai vazut in real la sibiu.mult succes in continuare.D.B.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate mi-am dat eu seama e o reclama veche despre care nu prea stie nimeni nimic. Nu stiu cine a lipit-o acolo si cand, dar mie mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.