duminică, 11 octombrie 2009

Campania de reclama Lyoness in Austria




Saptamana trecuta, aflat in Austria si hoinarind prin "Targul de toamna Graz"(o traducere mai mult decat aproximativa)am avut placerea sa dau peste o prezentare de moda unde Lyoness isi facea reclama si unde se faceau inscrieri de clienti in cadrul campaniei Lyoness.

6 comentarii:

  1. Nu stii cum fac rost de abtiblid lyoness de lipit pe masina?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cele pe care le poti vedea in prezent pe masini(si pe a mea) sunt produse de o firma din Ungaria si existau de vanzare si la office-ul Lyoness din Oradea. Sfatul meu ar fi sa suni la office si sa intrebi. Poate mai au.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de raspuns. O intrebare mai am: care e stadiul campaniei in Austria, Ungaria si Slovacia? Ce procent s-au inscris? Cat mai tine campania? Care e targetul final?
    Ma intereseaza sa stiu aceste cifre, ca sa imi fac o idee despre ce va fi in romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. Datele pe care le am eu sunt neoficiale, dar din cate se poate observa, Ungaria si Slovacia se misca mult mai bine decat Austria. Targetul campaniei de reclama (inclusiv pt Romania) este 5% din populatie. Deci pt Romania ar fi aprox 1 000 000 de clienti. Ungaria, daca se misca tot asa, nu ar fi de mirare sa isi atinga tinta pana la sfarsitul anului, cu toate ca aceste campanii sunt gandite pe perioade mai mari de timp.

    RăspundețiȘtergere
  5. ahh si eu as vrea abtibild ptr laptop si masina :D ;)) crezi ca as mai avea vreo sansa sa mai gasesc pe undeva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna la office in Bucuresti si intreaba. Ei tot au mai avut. Daca au, sigur se va gasi o metoda de a ajunge la tine.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.