miercuri, 21 octombrie 2009

Pe un camp cultivat cu porumb din America, au aparut doi monstri uriasi: un vampir si un varcolac.


Pe un camp cultivat cu porumb din America, au aparut doi monstri uriasi: un vampir si un varcolac.

Insa, in loc sa fie infricosati, tinerii si adolescentii din oraselul Syracuse situat in statul Utah, SUA, s-au aratat incantati: cele doua figuri sunt, in fapt, doua uriase labirinturi care reproduc personajele Edward Cullen si Jacob Black din saga Twilight. In asteptarea noii ecranizari a celui de-al doilea roman scris de Stephanie Meyer in celebra saga romantico-fantastica pentru adolescenti Twilight, New Moon, un film regizat de Chris Weitz, a carui premiera va avea loc pe 20 noiembrie (inclusiv in Romania), fanii Twilight din SUA au ales, in functie de preferinte, sa dezlege labirintul Team Edward sau labirintul Team Jacob, fiecare dintre acestea avand aproximativ 1 km.

Edward este vampirul jucat in film de Robert Pattinson, in vreme ce Jacob este varcolacul portretizat de Taylor Lautner - figurile celor doi tineri actori servind drept model pentru design-ul labirinturilor. Cele doua personaje rivalizeaza in New Moon pentru inima Bellei Swann, interpretata de Kristen Stewart. Desi o iubeste, Edward realizeaza ca dragostea dintre el si Bella o pune pe fata permanent in pericol de moarte si o paraseste, in vreme ce Jacob este cel mai bun prieten al Bellei, care o consoleaza dupa plecarea vampirului, ocazie cu care se indragosteste de ea.

Ferma de porumb Black Island unde au fost realizate cele doua labirinturi gazduieste anual un festival de secerat a carui atractie principala sunt labirinturile tematice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.