marți, 20 octombrie 2009

Petruta Cecilia Kupper

O romanca frumoasa, delicata si nu in ultimul rand talentata este gata sa cucereasca Germania. Petruta Cecilia Kupper o tanara plecata de doar un an din tara a cantat miraculos la nai pe scena concursului " SuperTalent 2009 ". Vrea astfel sa vina in ajutorul surorii ei, bolnava de schizofrenie. In timp ce in sala multi au inceput sa planga, celebrul Dieter Bohlen, membru al juriului s-a aratat impresionat nu numai de talentul fetei, dar si de felul in care vorbea germana. Pentru aceasta faza a concursului romanca a ales celebra melodie "The Lonely Shepherd," de pe coloana sonora a filmului "Kill Bill". Piesa a fost ridicata la rang de arta de celebrul naist Gheorghe Zamfir. Imediat ce a inceput sa cante, publicul a ramas mut de uimire in fata unui asemenea talent. Romanca a reusit sa impresioneze pana la lacrimi si pe membrii juriului. Daca va reusi sa castige finala, Petruta va incasa 100.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.