vineri, 12 februarie 2010

Bucuresti

Am ajuns de dimineata in Bucuresti (maine avem Lyoness Workshop) si ne-am cazat ca de obicei la Rin Grand Hotel. Cu toate ca pot spune ca sunt destul de "umblat prin hoteluri", dispozitivul antifurt cu care era dotat televizorul din camera noastra m-a amuzat copios. Sincer nu am mai vazut o chestie asemanatoare in hoteluri din Roamania sau de pe afara.
Nevoiti sa ajungem la o banca, am luat-o pe jos, voiniceste (greseala de provinciali) in cautarea unei susursale a Bancii Transilvania. Am facut cunostinta cu Bucurestiul, asa cum e el astazi, facand slalom printre mormane de zapada murdara si balti interminabile. Cu toate ca, inevitabil, ne-am udat la picioare, am gasit si partea amuzanta a lucrurilor...

2 comentarii:

  1. :) hi hi, i-auzi la ei, provincialii, s-au pornit pe jos de la targul vitan sa caute o banca... pe zloata asta macar o barca trebuia sa luati, daca un taxi nu ati vrut :D :)) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi nu cautam "o banca", pt ca am gasit repede, noi aveam si pretentii, voiam Transilvania. :o) Stai linistit, tot cu un taxi am rezolvat-o. :o)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.