joi, 27 mai 2010

Evenimentul Lyoness Open a adus 68.300 euro pentru proiecte de educație

Evenimentul Lyoness Open a adus 68.300 euro pentru proiecte de educație
138 de jucători de golf - profesionisti și amatori - au jucat, în ciuda vremii neprietenoase, în perioada 6-9 mai la Lyoness Open în cadrul Alps Tour 2010. În urma evenimentului s-au strâns 68.300 euro, care au fost bineveniți proiectelor Lyoness Child & Family Foundation.

5 comentarii:

  1. Salut. O intrebare la care nu gasesc raspuns: Presupun ca sunt un om cu multi bani, care inteleg sistemul lyoness. Bag pachet business in personal, bag PB in toate matrixurile nationale si continentale, imi fac "fortat" cei 4 directi pozitionati (adica bag ceva pozitii pe prieteni apropiati sau familie), dar nu aduc pe nimeni nou in sistem, nu fac nici o cumparatura, nici eu, nici cei 4 directi. Mai devreme sau mai tarziu, pachetele business se maturizeaza de la sine si ma trezesc cu 16 000 de euro la fiecare 2000 de euro bagati. Intrebarea este: daca eu nu aduc nici un beneficiu pt Lyoness, dezvoltand reteaua, de ce mi-ar da Lyoness de 8 ori mai multi bani?

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebarea ta e offtopic (dupa cum vezi e o postare legata de un eveniment cu caracter umanitar), dar este si retorica in acelasi timp. De fapt imi spui ca in felul tau, ai putea fenta sistemul. Si ce te astepti sa-ti spun eu? Ca nu e frumos din partea ta? Sistemul va "simti" banii tai ca si cum ai facut cumparaturi 100 de ani si ti-au venit deodata discounturile. Ti se pare ca sistemul greseste cu ceva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze, dar fiind un offtopic anonim am ales sa nu mai incarc comentarii ulterioare in afara subiectului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa-ti raspund totusi nu impartasesc parerea ta. Matrixurile despre care spui tu sunt accesibile celor care dezvolta sistemul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lyoness o sa-ti dea de 8 ori mai multi bani, dar crede-ma, asta va dura 5-6 ani daca nu te implici, timp in care se va crea un rulaj imens, iar suma-ti oferita este neglijabila pentru sistem.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.