marți, 1 martie 2011

Un nivel doi, mare cat un opt

O poza in care ma simt onorat ca aparem alaturi de o doamna pt care am o admiratie deosebita(din pacate nu am o poza mai buna).
Doamna Mariana Nemes din Ploiesti si-a confirmat nivelul 2 de cariera in luna trecuta si sambata la Lyoness Day-ul de la Ploiesti si-a primit diploma si ceasul binemeritat. Cine o cunoaste, stie de ce, pt mine(si banuiesc si pt altii) doamna Nemes e un exemplu de staruinta si tenacitate. Multi ar putea sa invete Lyoness de la dansa, sa invete cum se tine capul sus si la bine ,dar si la greu, cum se cladeste o afacere in ciuda reticentei si ideilor preconcepute ale unora.
Felicitari si la mai mare!

4 comentarii:

  1. pai daca a primit diploma, inseamna ca a confirmat nivel, nu doar a calificat ;)

    oricum, felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai avut dreptate. Multumesc pt atentionare. Am corectat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cei care nu o cunoastem am vrea sa stim cite ceva despre d-na Nemes

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai am trecut de 200 000 clienti in Romania!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.