marți, 29 martie 2011

Unde e cel mai propice mediu de afaceri?

Am gasit aceasta harta care ne arata unde a fost cel mai usor sa dezvolti o afacere in 2010. Mie mi se pare interesanta si unora le-ar putea da de gandit.
Click pe imagine pt zoom.

2 comentarii:

  1. Probabil sau poate cu siguranta cineva a vazut aceasta harta si a luat o asemenea decizie... acum nu stiu ce sa cred... sa fie vreo facatura ... vreun blestem.... Cineva care a profitat de pe urma Americii la 8 luni dupa deschidere mi-a spus ca are un gol in stomac privitor la aceasta harta, era evident o doamna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta ar presupune sa investim mai degraba in sistemul African decat cel American ?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.