marți, 2 iunie 2009

Biata banca Raiffeisen

Biata banca Raiffeisen...

Daca ne-am lua dupa mesajul de mai jos ar trebui sa ne bucuram ca Raiffeisen se preocupa de siguranta banilor nostrii. Asta daca mesajul cu pricina nu ar fi tot un "atac de tip phishing". De o gramada de vreme primesc astfel de mesaje. Nu ma pot abtine sa nu remarc priceperea celor care folosesc numele, sigla, intr-un cuvant, brandul Raiffeisen, de atata vreme in timp ce banca cu pricina ramane neputincioasa (sau nepasatoare).

Stimate Domnule/Doamna,

Datorita numeroaselor atacuri de tip "phishing" din ultima saptamana, Raiffeisen Bank a pregatit un set de masuri de siguranta pentru ca toti clientii nostri sa poata accesa portalul Raiffeisen Online in deplina siguranta. Nu trebuie decat sa accesati Raiffeisen Online cat mai curand posibil, deoarece avem nevoie de aprobarea dumneavoastra. Va rugam sa va logati folosind link-ul alaturat: http://www.raiffeisenonline.ro/eBankingWeb/login?Lang=ro.

Cu stima,Raiffeisen Bank
Aceasta reprezinta o notificare oficiala a Raiffeisen Bank SA, realizata in baza obligatiilor legale ce revin institutiei noastre si in conformitate cu prevederile Conditiilor generale de derulare a operatiunilor bancare ale Raiffeisen Bank SA pentru Persoane Fizice si Persoane Juridice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.