duminică, 21 iunie 2009

La DOMO cu Cashback Card-ul Lyoness

Seminarul Lyoness desfasurat la Arad in acest weekend a fost o reusita deplina, eu personal gasindu-l unul dintre cele mai bune la care am fost. Organizarea, participantii, atmosfera, referentii au fost o mostra de profesionalism si clasa.
Si ca totul sa fie si mai deosebit, am primit si noutatea:
DOMO a renuntat in relatia cu Lyoness la Gift Card-uri (o varianta a voucherelor), destul de incomode, in favoarea Lyoness Cashback Card-ului, la scurt timp dupa ce Levi's, Fox si House of Art au luat aceeasi decizie.
Se pare ca incetul cu incetul avem un cuvant de spus pe piata si acesta este doar inceputul!
Daca aceste contracte vor fi sustinute si de un rulaj sugestiv la acesti comercianti, nimic nu ne va mai sta in cale.

*Mentiune:
Atentie! Atunci cand facem cumparaturi la DOMO, prezentati Cashback Card-ul Lyoness la casa inainte de a plati produsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.