joi, 25 iunie 2009

Zi lunga

Azi a fost o zi lunga. Multe drumuri, intalniri... si apoi Timisoara. De fapt Timis, ca sa fiu mai exact pt ca am fost si la Liebling pt a pune la punct sistemul de citire pt Cashback Carduri la noul partener Lyoness de acolo.
M-am inatlnit si cu oamenii de acolo, oameni deosebiti, ca mai toti cei din Lyoness. De multe ori ma gandesc ca e ciudat cum parca se aduna in aceasta familie doar oameni deosebiti. Parca ceva ii aduna, indiferent de unde sunt, cate clase au, cati bani, sau ce convingeri religioase... Si orice s-ar spune despre ei, dar sigur sunt deosebiti de ceilalti, oamenii normali.
Dar asta e alta poveste.
A fost o zi lungaaaaaaaaaaa, asa ca... pe maine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.