vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson


Personaj controversat, regele incontestat al muzicii pop, Michael Jackson a plecat dintre noi. Cu totii, chiar si cei care nu l-au iubit, ii vom asculta muzica mai departe. El a plecat si odata cu el va fi ingropata imaginea muritorului Micheal Jackson. Cancan-urile, barfele si bancurile se vor pierde in timp si in mod sigur nu vor fi cunoscute de copiii din ziua de astazi, insa sunt sigur ca peste cativa ani, tot acesti copii vor asculta din cand in cand la radio, melodia unui tip, Michael Jackson, despre care poate nu vor sti prea multe. Ce va ramane, va fi muzica si numele sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.