vineri, 19 iunie 2009

Ciculatia in Arad

Ma obisnuise-m cu circulatia prin Arad, asa cum era ea pana acum. De multe luni mi se parea normal ca intersectia de la Podgoria sa fie un perpetuu santier - cu consecintele de rigoare.
Pe cand au dat drumul la circulatie normal si au pus si semafoare si eram gata sa o pun de un chef, in cinstea evenimentului... surpriza! Au inceput sa sparga Iuliu Maniu si ca sa fie tacamul complet, au deviat traficul greu prin oras tocmai pe strada cu pricina. Banuiesc ca se lucreaza pe centura. Sau poate vor doar sa verifice calitatea lucrarilor efectuate pe traseul Podgoria-Vlaicu-Careffour.
Acum deja m-am obisnuit sa circul pe Praporgescu (dupa aglomeratia de acolo banuiesc ca asa fac si altii) si sa-mi parchez masina in curtea unor blocuri din apropierea biroului.
E deja balamuc curat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.