joi, 1 octombrie 2009

Este Lyoness o afacere pe internet ?

Peste tot in jurul nostru dam de anunturi cu "Afaceri pe internet", afaceri ce-ti sunt prezentate ca facile, comode, la indemana oricui. Toate iti promit sute/mii de euro, stand doar cateva ore in fata calculatorului si dand cateva clicuri. Nu pot sa comentez subiectul pt ca nu-l cunosc. Nu am incercat niciodata.
Nu m-au deranjat nici macar anunturile de job-uri in care se promoveaza Lyoness. Chiar la inceput si mie mi-a suras ideea, dar cu timpul mi-am dat seama ca Lyoness e cu totul altceva.
Zilele trecute insa, am dat de un site care promova Lyoness in modul acesta si mi-am pus intrebarea daca intradevar Lyoness este o... afacere pe internet.
(...)
Este Lyoness o afacere pe internet?
Da, pentru cel care iese la pescuit de clienti si vrea sa profite de jumatati de informatie prezentate intr-un mod comercial. Intalnesc frecvent oameni inscrisi "de cineva pe internet" care incearca apoi sa se descurce singuri, fara sprijin. Multi imi scriu pe mail, punandu-mi intrebari copilaresti si spunandu-mi ca "asa a zis ala care m-a inscris". Ma intreb (sincer, fara ironie) cati din multimea acestor deceptionati, ajung sa faca intradevar afacerea Lyoness.
Lyoness e o afacere onesta, care se face prin discutie fata in fata, vizite la Info-uri le saptamanale si seminarii. Cu omul cu care stai in fata, inchei o afacere si totodata un parteneriat. Da, poti sa iti cladesti o afacere adevarata, sa castigi bani multi, sa fi independent financiar si sa nu iti mai faci griji de pensie.
Dar daca vrei asta, fa-o corect, asa cum se face.
Asa vad eu Lyoness, o afacere facuta intre prieteni, nu intre id-uri de mess sau adrese de mail.

 Update 12.07.2010
Azi pe messenger, dupa ce m-a intrebat "daca le am cu lyonessu asta" un tip m-a intrebat la ce-i bun cardul Lyoness si la mirarerea mea imi raspunde spunandu-mi ca el deja are card(l-a primit prin posta) si e inscris pe net de cineva de pe "best jobs". I-am sugerat sa se logheze si sa-si contacteze sponsorul, dar mi-a spus ca nu o sa reuseasca pt ca seitul ala(http://www.lyoness.ro/) e prea vast.
Cam asta e "afacerea" Lyoness pe care o fac unii pe internet.

Update 17.01.2011
Ma contacteaza multi, inscrisi de diversi tipi pe net, care nu prea stiu foarte multe despre acest subiect, intrebandu-ma lucruri elementare. Incerc sa-i indrum spre informatii pertinente sau sa le raspund la intrebari, incurajandu-i, daca tot s-au inscris, sa profite de sansa care au avut-o.
E drept sunt altii care au auzit intamplator de Lyoness, nu au cine sa-i "sponsorizeze"(sa le faca inscrierea) si vor si ei . In masura in care cred ca pot sa ii ajut, gasesc si pt ei o solutie :). in general inscrierea la un direct din zona care sunt respectivii.
Si pt unii si pt ceilalti: ati facut alegerea potrivita, informati-va si profitati de aceasta oportunitate.

UPDATE 9 iulie 2011:
Azi revenind la acest blog (intre timp m-am mutat pe http://www.doarluka.wordpress.com/ ) si la aceasta postare, mi-am dat seama ca pt cei care citesc azi acest articol e nevoie de o precizare: nu uitati sa va uitati la data cand au fost scris. In timpul scurs de atunci, Lyoness a crescut zi de zi la capitolul "numar clienti", comercianti, performata si caliatate, profesionalism. In acest timp tara dupa tara, Lyoness se apropie de cucerirea totala a Europei, a inceput desantul in America, Africa si Orientul Mijlociu, iar incepand de anul viitor vom exista si in Asia.
In acest moment afacerea Lyoness este intr-o crestere puternica. Oferim celor care vor sa-si faca inteligent cumparaturile, posibilitatea sa vina alaturi de noi, iar pt cei care au initiativa, vor sa-si construiasca o afacere puternica la nivel international, Lyoness le ofera o oportunitate fantastica.
Totul e sa o facem corect, alaturi de partenerii nostrii cu experienta.

Ai intrebari legate de Lyoness?
Intreaba AICI!








Acest blog s-a mutat pe Wordpress!
Poti sa il gasesti in continuare pe 

36 de comentarii:

  1. De cate ori citesc explicatiile de pe respectivul site, mai descopar cate o mica... scapare. Oi fi eu carcotas?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu, nu esti carcotas, din pacate multi deformeaza adevarul in speranta unui castig facil si rapid

    si apropos: cuvantul de cautare cel mai frecvent dupa care ajung vizitatorii pe blogul meu este `lyoness`, desi scriu mai mult articole legate de job/cariera si am scris un singur articol despre Lyoness

    http://www.concediaza-ti-seful.ro/2009/08/de-ce-fac-eu-afacerea-lyoness/

    mi s-a parut interesant

    succes :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ca m-am aprins putin cam tare (asa spune Simona) si am luat-o putin cam personal, dar pt mine Lyoness este chiar afacerea mea si... nu imi e indiferent.

    RăspundețiȘtergere
  4. cum ma pot incrie si eu la lyoness? contact cristi_ben2003@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. In principiu persoana care ti-a recomandat Lyoness ar trebui sa-ti devina sponsor, adica sa iti faca inscrierea. Daca nu ai aflat de la cineva anume, atunci trebuie sa-ti gasesti un sponsor (cineva deja inscris). Stai linistit ca se vor gasi "binevoitori".
    Ti-am trimis si un mail cu raspunsul. Sper sa-l citesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. ;)) permiti sa spun si eu ceva? :D
    e ora 02.48 pana acum am citit despre Lyoness si am citit si pe un forum :)) pur si simplu nu-mi venea sa cred ce va =))
    niste ''ciutani'' inculti care erau dornici de afirmare si habar n-au ce inseamna o afacere :-j ( specimene din alea gasesti la orice coltz, se strang seara in grup de 5-6-10, care vb de counter :-j, cum a frecat-o (ma scuzati de expresie) pe colega de banca sau pe vecina de la 3 etc etc ) dar in schimb sunt asi in a vb despre Lyones. eu ii urasc
    Azi am fost invitata la o prietena k na e bairam si o alta prietena de a mea a fost si ea invitata, spre sfarsit cea inviata ma intreaba daca am cateva minute la dispozitie ptr a-mi prezenta ceva interesant, iar eu am raspuns ca da si atunci mi-a prezentat Lyoness iar eu bineinteles k m-am speriat insa cand am auzit am fost foarte incanata ( in nici un caz nu m-am gandit k gata de sapt viitoare am nush cati bani in cont asa cum spera unii imbecili ) insa ma incantat, deocamdata marti ma duc la seminariu in constanta, si chiar am de gand sa sa investesc deocamdata 3 pozitii caci mai mult nu imi permit. deja multi prieteni sunt interesati iar de afacerea asta ii voi spune si lu mama care este open-mided si cu siguranta va investi in bussines ( e in america ) iar americaniiiiii sunt disperati dupa cumparaturi si reduceri :))) ( am fost si stiu ). sunt de parere k merita sa investesti, si e prea belea k nu esti obligat sa o faci dak vrei bine dak nu iar bine. pe viitor vreau sa investesc si in bussines.
    ce sa mai discutam lumea cumpara si va cumpara mereu iar cand e vorba de reduceri toata lumea vrea. asa ca luka ureaza-mi succes desi stiu ca voi aveam sunt o persoana foarte optimista :)) si sunt de parere k se merita sa faci si riscuri ;)).

    RăspundețiȘtergere
  7. si inca ceva : nici un lucru nu e facut la intamplare
    ps: recomand documentarul ''The Secret''- ( poate ca l-ai vazut poate k nu , poate ti se pare o aberatie insa cred si am simtit pe pielea mea )
    si da sunt foarte bucuroasa sa incerc Lyoness, asa cum din diploma de cofetar am ajuns la diploma de tehnician cardiolor si de ce sa ma opresc aici...asa k merg mai departe cu Lyoness :X
    o zi buna si succes in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta e situl oficial (www.lyoness.ro care te redirectioneaza catre www.lyoness.ag/RO/) si nu te poti inscrie singur.
    Trebuie sa te inscrie un client lyoness care plateste pentru inscrierea ta 2 euro. Si e singurul. Pana acum in Romania sunt inscrisi 80 de mii. Www.lyonessamerica.com se vede ca e un site "amator" nu prea pare oficial. Oficial piata pe Nord-America pentru Lyoness se va deschide in februarie 2010.
    Din fericire pentru mine, emigrez in Ianuarie in Canada asa ca voi fi printre primii acolo.
    PS1: Pentru afacerea Lyoness nu am nicio obligatie (fata de alte afaceri MLM gen Amway, LifeCare, FM, Forever - pentru care mi se impun minim de cumparaturi de cateva mil. de lei sau taxa anuala).
    PS2:Tot ce ma costa la Lyoness (fara de care nu se poate) este taxa de 2 euro de persoana nou inscrisa sub mine, care o platesc atunci cand vreau sa inscriu pe cineva. In schimb nu am nicio alta obligatie sau minim de puncte de facut intr-o anumita perioada de timp.)

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, ceea ce ai scris mai sus e corect, dar nu e nimic nou sub soare. Sunt lucruri pe care le stie toata lumea.
    Site-rile "amatoare" care iti explica afacerea Lyoness si iti propun inscrierea si "achizitionarea" unui pachet business, mi se par o porcarie, dar asta e doar parerea mea. E doar pt ca nu-mi plac pescarii de clienti. Lyoness (dupa parerea mea) e cu totul altceva.
    Sincer ma bucur pt tine si iti urez succes in Canada.

    RăspundețiȘtergere
  10. buna sunt jeni. daca aveti ocazia si cunoasteti pe cineva inscrieti-va merita. eu sunt inscrisa in italia sunt printre primi aici e la inceput ca in america.in romania(din cate am vazut) sunt inscrise multe firme printre care domo real pratikar ptr a enumera unele sunt intradevar multe. cumparaturi facem toti si nimeni pana acum nu ne-a dat nimic inapoi lyoness o face. va urez succes eu am inceput deja sa castig

    RăspundețiȘtergere
  11. i-mi pare rau ca atunci cind vrei sa postezi o parere, ca la iehovisti sau pdelisti, nimeni nu poate avea o alta parere decit ei.

    RăspundețiȘtergere
  12. fac un alt comentariu pentru a, nu fi cenzurat. Ce bine imi merge de cind m-am inscris in acesta mega afacere. acum situatia mea s-a imbunatatit simtitor. mi-am cumparat casa, masina vreau sa plec in SUA, pentru a prinde afacerea și acolo. Am s-a imi iau un yaht, ba nu un vapor, cred ca am sa cumpar insula Cuba, cu profitul din cumparaturi facute cu lioness.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai Luka esti jenant. Altceva ti-as spune intre 4 ochi.

    RăspundețiȘtergere
  14. O sa raman jenant pt tine si nu o sa-ti mai public comentariile. Sfaturi nu o sa iti dau, cere-le unui farmacist.
    Cat despre ultimele tale tale elucubratii:
    - la orice info ti se spune ca avansurile sunt plata in avans a discounturilor pe care le vei incasa. E normal ca acesti bani sa acopere exact discounturile atunci cand ii folosesti. Logic, nu?
    - cumparatorul castiga procente din cumparaturile lui si atat. Nu il obliga nimeni la mai mult.
    Cine vrea o afacere, o poate face. Pune mana, mai citeste, mai intreaba si pe altii, ce inseamna o afacere. E vorba de o investitie si munca. Asa se castiga banii.
    - cat despre Lyoness Tower poti citi in ziare, sau chiar la mine pe blog ( http://magiccalin.blogspot.com/2010/01/kronen-zeitung-publica-duminica-10-ian.html )

    RăspundețiȘtergere
  15. GM:
    Iata parerea mea despre sistemul Lyoness - http://www.....ro/
    Draga GM, eu stiu sigur ca aceea nu e parerea ta, ci mesajul pe care vrei sa-l dai altora. Pana de curand promovai Lyoness si banuiesc ca nu esti dintre cei care "calca pe cadavre"(cum spui tu). Inteleg si frustrarea datorata faptului ca Lyoness nu s-a bucurat ca iti racolai directii pe internet. E o rafuiala intre tine si... Lyoness(?).
    Adevarul ca explicatiile tale de acolo s-ar putea sa prinda la prostime. Tu stii ca sunt false, ei nu stiu. Poate pun botul.
    Banuiesc ca acest comentariu le este adresat altora, nu mie. Eu sunt dintre cei care castiga din Lyoness si la mine in grupa sunt inclusiv pensionari si studenti care au pozitii maturizate. Deci functioneaza pt ei si castiga bani.
    Intentia mea nu e sa intru in polemica cu tine, in mod sigur vei gasi multe siteuri unde sa o faci.
    Era sa uit. Ai putea sa-l iei de urechi pe cel care te-a inscris si nu te-a invatat ce inseamna cu adevarat Lyoness. Merita. Eu raman la parerea mea: Lyoness e un "sport de echipa", nu o afacere pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga GM
    Am citit cu atentie …chestia aia(ce-o fi ea)
    Cand spui “cum sa furi, sa minti si sa calci peste cadavre” te referi la ce ai facut tu?

    Rafuiala ta cu Lyoness se bazeaza pe minciuna si stii asta foarte bine.
    Stii foarte bine ca:
    • nu esti obligat sa cumperi de la Carrefour, poti sa o faci oriunde.
    • in cazul Carrefour-ului decontarea se face intr-o saptamana, nu intr-o luna sau doua cum minti tu.
    • bonurile pt Lukoil iti vin acasa cu curierul a doua zi, nu in doua saptamani cum minti tu.
    • la benzinariile Lukoil “nefrancizate” doamna iti primeste bonurile fara discutii, pt ca sunt bonuri emise de Lukoil si nu o sa te intrebe nimic, asa cum minti tu.
    • banii de care ai amintit tu sunt maruntisul, pt ca restul vine din sistemul de decontare (adica ti se inmulteste cu zece discountul)
    • ai facut afacerea asta cu toate ca acum ne servesti faza cu cinstitul (cum te considera pe tine prietenii tai? Un “dobitoc”? “Stupid”? Sau “prostul satului”? Scuze, tu ai zis-o) Tu chiar n-ai nici o scuza, ai “vandut” Lyoness cu toate ca o considerai o inselatorie. Asta se numeste excrocherie. Asa-i? Si ai facut-o cu prietenii tai???
    Cat despre Serviciu de Telecomunicatii Speciale si Lyones... sa ne tii si pe noi la curent cu cine te mai urmareste: SRI, SIE, CIA, NORAD... poate si ceva omuleti verzi. Or fi si aia in legatura cu Lyoness.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am ramas dator fata de cei care m-au intrebat in legatura cu ultimele comentarii.
    Un tip care se semna GM mi-a trimis un mail intitulat "asta este parerea mea despre Lyoness" in care isi promova un "site" in care jignea, calomnia si incerca sa denigreze Lyoness prin minciuni si jumatati de informatie. Se pare ca deja l-a abandonat pt ca in afara de cativa "atoatestiutori" care nu stiau despre ce e vorba, demersul sau a avut exact rezultatul invers.

    RăspundețiȘtergere
  18. Se pare ca site-ul cu pricina a fost inchis(a ramas doar o informare obiectiva) de catre respectivul protestatar. Nu prea imi vine sa cred ca a facut-o din cauza ca s-a lamurit ca batea campii, banuiesc mai degraba ca a fost in urma unui demers juridic din partea Lyoness.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua,

    As dori sa ma lamuriti si pe mine cu ceva .Daca eu o sa vreau sa inscriu pe cineva sub mine cat ma costa? si trebuie sa fac cumparaturi de o anumita suma pe luna ca sa am acel card de la lyoness?
    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  20. Mda, in primul rand legat de situl lyonessamerica... am intrat acum si mi se pare sub orice critica. Nu vad cum ar putea cineva sa fie atras de cele 3 cuvinte aruncate acolo si de haosul care apare la incaracarea paginii. Ma rog, oricine care zice ca face destui bani are si o mica parte sa plateasca un site decent. In fine, asta e alta problema care nu isi are rostul aici.

    Sunt din Bucuresti si sunt inscris din Noiembrie anul trecut.
    Sunt de acord cu Luka, legat de modul de prezentare si am respins de fiecare data modul fals de prezentare. Urasc toate cuvintele alea aruncate numai sa prinda in plasa interlocutorul sa faca un anumit pas si sa afle la un moment dat ca de fapt e prezentata doar o parte din informatie.

    Orice business si orice om intreg la capsor isi da seama din start ca daca porneste cu minciuna sau cu privarea de informatie, nu poate castiga decat pe termen scurt. Romanul este mai reticent ca oricine la orice fel de "afacere, prezentare, informare ..." care pot fi de fapt niste atuuri in mersul normal al vietii, tocmai din cauza acestui gen de oameni. Gen, care doar vrea sa prinda in plasa pentru moment cat mai multi, ca sa fie acolo. Dupa ... ce-o fi o fi.
    Gresit dar irelevant.
    Atata lume pune boticul exact la ce nu trebuie si poate de multe ori da cu piciorul la ceva care merita investit.

    Eh, nu am zis multe... insa mi-am descarcat poate putin din of-ul meu legat de "afaceristii de pe net" care "inteapa" tot ce prind, in ultima vreme din ce in ce mai veritabil, chiar cu filmulete cu persoane reale... :).

    De-a lungul anilor am tot citit si vazut astfel de anunturi care mai de care mai tentante si mereu la zi cu noile modalitati de abordare.

    Totul tine de cei care se arunca cu capul inainte fara o baza minima de gandire corecta.

    Cat despre polemici, mereu vor exista si in principiu, cei dezinformati sau care nu vor sa inteleaga de fapt ce fac, care pleaca din start pe idei gresite si imbogatiri fabuloase ... aceia vor fi si cei care vor avea comentarii aberante sau respingere totala si vor da cu "parul".
    Nu obliga nimeni sa faci ceva ce nu stii, insa in momentul in care faci iti asumi raspunderea ca intelegi ce faci, altfel, ramai unde esti si va fi cea mai corecta alegere.

    Hai sa jucam la pariuri sportive si sa mergem sa facem scandal dupa ce se joaca meciurile ca nu am castigat. Deh, ei promiteau in reclama castiguri cu cote imense... nu? (D'oh) - i love romania but hate the most people in it (it is sad but true).

    Bafta multa si ce sa zic, spor la tot ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt de acord cu ce a zis Luka, legat de modul de prezentare al unor lucruri, cu informatii partiale sau gresite din start.

    Am intrat si pe site-ul lyonessamerica si am zambit de la prima pagina (nu ca ar fi prea multe). In ziua de azi orice om care pretinde ca scoate un banut dintr-o afacere, are cu siguranta posibilitatea sa realizeze un site decent, simplu la sume modice. Asa ca modul asta de abordare cu investitie zero si numai din sponsorizari mi se pare o aberatie ... dar asta e lumea in care traim. Toti vor sa primeasca, fara sa investeasca.

    Asa ajungem si la partea legata de prezentarea gresita pe internet a multor "afaceri". De fapt, nu neaparat gresita. Din moment ce exista cei care se arunca fara sa gandeasca putin, vor exista si cei care sa ii agate. Este un fenomen care exista de cand lumea si nu va inceta sa existe.

    In fine, sunt din Bucuresti si am intrat din Noiembrie 2009 in acest business.
    Nu am intalnit persoane care sa prezinte incorect informatia si a fost un atu din start.
    Din momentul in care cineva restrange informatia doar la afacere pe internet, sau doar in anumite locatii sau cine stie ce alte modalitati, e un pas inapoi.
    De aceea exista intalnirile acelea, ca sa fie putin timp de prezentare corecta, ca cel in cauza sa poata intelege cat de cat ceva si sa aiba optiunea sa aleaga corect.

    Nu este nimeni obligat sa faca un pas si tot timpul vor exista persoane care vor investi si vor pierde (in situatia de fata doar daca nu vrei sa faci ceva) si ceilalti care vori investi si vor castiga (pachet business) sau doar vor castiga (cumparand la fel ca pana acum si avand acel discount garantat, fara alte obligatii).

    Asa ca, rautatile sau nepriceperea unora (nu la aceasta afacere, ci la orice) va genera astfel de reactii.

    Cand vrei sa cladesti ceva, nu mergi pe tepe si pe cati mai multi in scurt timp. Orice afacere, ca si una in publicitate, sau la buticul din coltul strazii sau oricare alta, iti atragi oamenii fiind cat mai corect si oferindu-le scurt si la obiect ce ii intereseaza. Nu ii "gadili" cu multe cuvinte fara acoperire, sa le iei banul o data si gata. Ok, sunt unele persoane care traiesc din asa ceva, insa sunt putini care reusesc sa faca o viata intreaga asa ceva, si aceia la un moment dat platesc poate mai mult decat au castigat in toti anii.

    Corectidudinea e primul atu care ajuta in orice. O sa imi sariti in cap spunandu-mi "cine mai e corect in ziua de azi?". Raspund scurt: Daca mergem pe aceleasi stereotipii, o sa castigam doar pe termen scurt si vom pierde pe termen lung.

    Ce sa zic, multa bafta tuturor si sanatate.
    Sa ne auzim cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  22. Pt intrebarea "anonima" de mai sus: inscrierea unui direct (online sau cu pliant) il costa pe sponsor 8,6 lei. La inscrierea online cardul vine in 2-3 saptamani indiferent daca faci cumparaturi sau nu, iar la inscrierea cu pliant, cardul din pliant iti este inlocuit cu altul personalizat dupa cumparaturi efectuate in valoare de 300 euro.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Mihai
    Scuze pt intarziere, nu am fost intara. Din nebagare de seama am dat ok la ambele comentarii (oricum la mine au ajuns vreo 7). Imi place cum gandesti. Multumesc pt urari. Numai bine si tie.

    RăspundețiȘtergere
  24. cat ma costa pe mine simplu om sa ma inscriu in Lyoness??? Cat costa acel pachet de bun venit cu card sa imi vina acasa???
    mail me: razvanrpg@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Inscrierea nu te costa nimic. La inscriere primesti deja cardul.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dietrich Florentina spunea:
    "Va inscriu in lyoness gratuit.
    Lasati-mi datele pe www.....tc"
    Stimata doamna, daca veti citi CGA Lyoness veti constata ca tocmai l-ati incalcat "putin", la fel ca acei "pescari" despre care scriam in articolul de mai sus.
    Va rog sa nu va suparati pe mine ca nu va sprijin demersul(deloc laudabil).

    RăspundețiȘtergere
  27. salut ...
    e super sait-ul si chiar dai unele informatii utile si folositoare ...
    si eu sint business partner in Grecia ...daca ai vreo cunostinta pe aici, anunta-ma ..
    sau dc pot fi de vreun folos ...
    stii cum e vorba ... orice cunostinta e binevenita
    badvali@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna ziua!

    Numele meu este Coltuc Marius si sunt avocat. Am intrat de curand in Lyoness si nu am foarte multe detalii despre aceasta afacere. Sunt fondatorul unei case de avocatura si as dori sa devina partener comercial.

    Daca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati la:
    0745.150.894 sau avocat@coltuc.ro

    RăspundețiȘtergere
  29. este adevarat ca ptr.decontarea saptamanalama nevoie de 4 clienti directi cu cel putin o pozitie in sistemul de decontare?

    RăspundețiȘtergere
  30. Banuiesc ca te referi la comisioanele de sistem. Da, comisioanele de sistem incep sa ti se plateasca doar in momentul in care ai 4 directi pozitionati. Comisioanele se platesc si retroactiv cand ai indeplinit aceasta conditie.
    Informatia asta o poti atat in CGA, cat si la orice Informare Lyoness.

    RăspundețiȘtergere
  31. -fara obligatii,poate cu viitor...
    -si pe mine m-a speriat sistemul piramidal?!
    -dar nu ma costa nimic
    -si cred ca in timp se va crea un "cerc vicios" pozitiv,daca ma intelegi :)
    -pe masura ce numarul celor inscrisi va creste,din ce in ce mai multi agenti comerciali vor fi parteneri lyoness,dupa care vor fi mai multi inscrisi,mai multi agenti comerciali si asa mai departe...
    -si inca odata,nu ma costa nimic

    RăspundețiȘtergere
  32. popescu adrian2 mai 2011 la 13:10

    Sincer nu stiu ce sa cred,partea proasta e ca nu au introdus sitemul cu cardul si in benzinarii,aste ar fi fost o mare realizare. In al doilea rand ,stie cineva in cat timp se pot maturiza pozitiile in sistemul american?Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscator.

    RăspundețiȘtergere
  33. Am mutat acest blog pe Wordpress.
    Citeste raspunsul pe Luka's World: http://www.doarluka.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Asta e linkul pt articolul de acolo: http://doarluka.wordpress.com/2009/10/01/este-lyoness-o-afacere-pe-internet/

    RăspundețiȘtergere
  35. De unde discont intre 10 si 23%

    RăspundețiȘtergere
  36. @Anonim - Pune o intrebare cu cap si coada, ca sa inteleg ce ai vrut sa intrebi. Daca o sa intrebi pe Wordpress
    ( http://doarluka.wordpress.com/lyoness/ ) o sa iti raspund cu placere.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.